Jerrel Brunst

Case Westlandwerk

De vacaturebank van Westland

Westlandwerk

Westlandwerk is de vacaturebank van Westland. Buiten de vacatures worden ook de bedrijven belicht met een eigen bedrijfspagina.

Project Requirements

  • Strak design
  • Vcacatures (ook beheerbaar)
  • Bedrijfspagina's (ook beheerbaar)
  • Inschrijven voor de nieuwsbrief
  • Jobalerts via de mail
  • Indeed koppeling

Project omschrijving

Westlandwerk.nl moet een vacaturebank worden die zich specifiek richt op Westland en de omliggende regio. Deze website zal meer moeten bieden dan alleen een overzicht van actuele vacatures; bedrijven zullen ook de mogelijkheid krijgen om een eigen bedrijfspagina aan te maken. Op deze pagina kunnen bedrijven uitgebreide informatie over zichzelf delen, inclusief afbeeldingen en andere visuele content. Op deze manier kan je als werkzoekende een goede indruk krijgen van het bedrijf waar je mogelijk gaat solliciteren. Dit helpt je om beter voorbereid en geïnformeerd het sollicitatieproces in te gaan.

Naast het tonen van vacatures op het eigen platform, zal Westlandwerk.nl er ook voor zorgen dat de vacatures worden gepubliceerd op Indeed, een van de grootste vacaturewebsites ter wereld. Dit zal de zichtbaarheid van de vacatures vergroten en daarmee ook de kans dat jij als werkzoekende jouw droombaan vindt met hulp van Westlandwerk.nl. Het zal een effectieve manier zijn om zowel lokale als bredere aandacht te trekken voor de vacatures.

Om ervoor te zorgen dat werkzoekenden altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die passen bij zijn/haar profiel en interesses, zal Westlandwerk.nl verschillende handige tools aanbieden. Werkzoekenden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat zij regelmatig updates ontvangen over nieuwe en relevante vacatures. Daarnaast kunnen werkzoekenden jobalerts aanmaken, waarmee zij direct een melding krijgen wanneer er een vacature wordt geplaatst die voldoet aan de criteria van de werkzoekende. Deze functies zullen helpen om geen enkele kans te missen en om snel te reageren op nieuwe mogelijkheden in de arbeidsmarkt.

Door deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke diensten zal Westlandwerk.nl ervoor zorgen dat zowel werkgevers als werkzoekenden optimaal worden ondersteund in het vinden van de perfecte match. Het platform zal streven naar een centrale rol in de lokale arbeidsmarkt en bijdragen aan de economische groei en werkgelegenheid in de regio Westland.

Uitdagingen

Dit project kende weinig uitdagingen, aangezien er geen complexe processen bij betrokken waren. Het design is strak en eenvoudig, zonder overbodige toeters en bellen. De grootste uitdaging was het halen van de deadline.

image
image

Hulp nodig bij jouw project?

Als je met freelancers samen werkt, kan ik jou helpen met jouw project.