Jerrel Brunst

Online CV

Jerrel Brunst

Senior Full-stack Developer
  •  
  •  Rotterdam

image

Ervaren IT-professional met veel technische kennis en passie. Heeft ook oog voor commercie en kan met deze skillset een gunstige rol vervullen bij de ontwikkeling van jouw applicatie.


Werkervaring

Senior Full-stack developer

Webavance B.V. | 2020 - Heden

Door mijn ervaring met dezelfde technieken heb ik meer kennis vergaard, wat heeft geleid tot grotere verantwoordelijkheden. Dit omvat het managen van projecten, het meedenken met klanten en het oplossen van problemen zodra deze zich voordoen.

Medior Full-stack developer

Webavance B.V. | 2016 - 2020

Met de opkomst van JavaScript frameworks die nog steeds zeer populair zijn, heeft er een verschuiving plaatsgevonden binnen Webavance. Nieuwe applicaties werden ontwikkeld met een PHP back-end en een JavaScript front-end, waarbij ik onder andere de leiding had. Ik was betrokken bij het opzetten van volledige full-stack projecten met PHP en AngularJS. Voor projecten waarbij specifieke UX-componenten verbeterd konden worden met JavaScript Libraries, werd Vue.js of React.js toegepast.

Junior PHP developer

Webavance B.V. | 2013 - 2016

Webavance B.V. is een bedrijf dat ongeveer uit 10 man bestaat. Binnen dit bedrijf worden complexe back-end applicaties gebouwd, maar ook CMS websites met een gelikt design. In deze periode Hield ik me voornamelijk bezig met PHP applicaties waar ook zo nu en dan wat VanillaJS en JQuery bij kwam kijken.

Starter PHP developer

Squiggly Trading B.V. | 2009 - 2013

Squiggly Trading B.V., een marktleider in de online verkoop van Swatch-horloges, heeft me de kans geboden om als hun enige interne back-end programmeur te functioneren. Dit heeft mijn rol centraal gemaakt in de meeste ontwikkelprocessen van hun websites. Tijdens mijn dienstverband heb ik substantieel bijgedragen aan de volgende websites: horloge.nl, mastersintime.com en squiggly.com.

Projecten/Cases

Zie portfolio voor projecten/cases.

Naar portfolio


Vraag via de contact pagina mijn CV aan in PDF/Word formaat